U bevindt zich hier: Verenigingen / Acties en services /
Direct contact: (010) 437 19 90 of bel mij terug!

Acties / Services Verenigingen

Acties voor Verenigingen

Bestuurders van verenigingen die nog geen cliënt zijn bij Quality Accounting bv bieden wij onze kennismakingsactie aan. Deze actie houdt in dat u tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunt kennis maken met onze onovertroffen klantgerichte aanpak en hoogwaardige fullservice administratieve ondersteuning en consultancy. De actievoorwaarden worden met regelmaat aangepast, dus wacht niet te lang met u aan te melden voor zit zéér voordelige aanbod.

Kennismakingsactie

Inhoud en doel van de actie

Quality Accounting bv biedt elk bestuur van een verenging, dat zich aanmeldt via onze website, tijdelijk een korting van 50% op de prijs van alle vaste periodieke werkzaamheden opgenomen onder Reporting Services (oa. jaarrekening en evt. winstaangifte) mbt. het eerste boekjaar waarvoor Quality Accounting bv haar diensten zal verrichten. Hiermee verwacht Quality Accounting bv een groter aantal bestuurders van verenigingen te laten kennismaken met een hoog kwaliteitsniveau van administratieve diensten en een onovertroffen klantgerichtheid.

Tijdens een intensief intakegesprek krijgt het bestuur gratis advies omtrent de administratieve organisatie etc. van de vereniging.

Voorwaarden

Deze actie geldt alleen voor verenigingen. De kennismakingsactie geldt alleen voor de werkzaamheden mbt. het eerste boekjaar waarvoor Quality Accounting bv haar diensten zal verrichten.

Om in aanmerking te komen voor onze Kennismakingsactie dient u zich aan te melden middels het daartoe bestemde contactformulier op onze website. Alleen op deze wijze komt u in aanmerking voor de actie.

De 50% korting geldt niet voor incidentele werkzaamheden zoals opstartkosten en adviesaanvragen. Deze kosten zullen op regiebasis tegen gedifferentieerde uurtarieven in rekening worden gebracht.

De kosten welke voor de korting in aanmerking komen, zullen tegen een fixed price (gebaseerd op 50% van de ingeschatte kosten) op maandbasis via automatische afschrijving worden geïncasseerd.

De termijnen gaan in in de maand waarin de opdracht wordt verstrekt en worden verdeeld over de resterende maanden van het boekjaar waarop de werkzaamheden betrekking hebben. Indien dit boekjaar reeds is verstreken zal het jaarbedrag ineens in de maand waarin met de werkzaamheden wordt aangevangen in rekening worden gebracht.

Hoe meld ik mij aan voor deze actie?

Om voor deze actie in aanmerking te komen, dient u zich aan te melden via het contactformulier op onze website en hier bij “Vragen/opmerkingen” aan te geven: “Kennismakingsactie”. Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij u uitnodigen voor een intakegesprek bij ons op kantoor (Toegangseweg 30 te Boskoop).

Service voor Verenigingen

Gratis quickscan

In overleg met u brengen wij de actuele situatie van uw stichting in kaart en lichten wij deze door. Wij wijzen u hierbij op potentiële valkuilen op fiscaal, bedrijfseconomisch en/of administratief-organisatorisch gebied.

Gratis advies tijdens intakegesprek

Tijdens het intakegesprek nemen wij ruim de tijd voor u. Eventueel urgente vragen op fiscaal, bedrijfseconomisch en/of administratief-organisatorisch gebied kunt u ons direct stellen.

Gratis persoonlijk digitaal clientendossier

Iedere cliënt krijgt van ons gratis toegang tot onze webportal. Hiermee beschikt u over een Persoonlijk Digitaal Cliëntendossier en kunnen wij u voorzien van specifiek voor u van toepassing zijnde nieuwsitems en andere informatie.

Gratis Overstapservice

Om het u gemakkelijk te maken uw administratie, jaarrekeming en/of fiscale zaken bij ons onder te brengen bieden wij u gratis onze Overstapservice aan. Dat wil zeggen dat u mbv. een door ons aangeleverde voorbeeldbrief de overeenkomst met uw huidige accountant op een nette manier kunt beëindigen. U kondigt hierin aan dat wij namens u kontakt met uw huidige accountant zullen opnemen, teneinde de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij weten precies welke bescheiden en informatie dienen te worden overgedragen, daarom is het verstandiger dat wij dit voor u doen en u heeft hier zelf geen omkijken naar.

 

Gratis éénmalige training van uw afdeling Administratie

Indien u uw administratie intern verzorgt bieden wij u gratis een éénmalige training aan van uw afdeling Administratie. Tijdens deze training wordt uw administratief personeel waar nodig bijgeschoold.

Top 3 'Meest Klantgerichte   Advieskantoren'


AccountancyNiewws Award

Testimonials

"Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding, iets wat we uit ervaring niet over ieder kantoor kunnen zeggen waar..." lees meer

Patrica Hazelhorst | Vos & Partners Organisatieadvies BV

"Ik was van plan mijn administratie zelf in te voeren, maar nadat mij was voorgerekend wat ik daarmee zou besparen was voor mi..." lees meer

Michiel Buningh | Buningh Management Consulting

"Wij hebben de financiële administratie van onze stichting uitbesteed aangezien we daar zelf de kennis niet voor in huis ..." lees meer

G. Vermeulen | Penningmeester St. Buurtgroep Schenkel

"Dankzij diverse belastingbesparende tips heb ik de kosten van QO al dubbel en dwars terug verdiend."

Michiel Buningh | Buningh Management Consulting

"Adviesbureau Hensen is inmiddels 12,5 jaar klant bij QO.    In die tijd heb ik de medewerkers van QO leren k..." lees meer

Mark J. Hensen | MH WaterZaken

"    Omdat ik ontevreden was met de diensten van de vorige accountant, ging ik op zoek naar iemand anders. De site..." lees meer

Davor Raić | Simple and Useful

"Het fijne aan dit kantoor is dat men afspraken altijd nakomt. Dat heb ik in het verleden wel eens anders mee gemaakt."

A. Laurijssen | A. Laurijssen Schilderwerken

"Ik ben bij QO terecht gekomen na wat slechte ervaringen met grote accountantskantoren. Ik zag dat dit kantoor een award had g..." lees meer

Dennis Fransen | Correcthosting

"  Toen ik startte als zzp-er had ik mijn administratie eerst bij Yuki ondergebracht. Yuki doet echter geen jaarrek..." lees meer

Lidia Moret | freelance communicatieadviseur

"Volgens QO had onze vorige adviseur ten onrechte een flinke aftrekpost verzuimd op te geven. QO heeft dit alsnog gedaan en hi..." lees meer

Jolanda Oeij | Smiling Faces

"In deze tijden van e-mail en sms is het ook wel eens prettig persoonlijk contact te hebben met mijn adviseur. Gelukkig maken ..." lees meer

Toon Coelers | Eigenaar Schilders- en afw.bedrijf A. Coelers

Tip van de maand


"Vraag uw accountant/boekhouder hoe hij uw administratie het liefst ontvangt. Dit scheelt enorm in de administratiekosten."
Trefwoorden:

Quality Online Business SolutionsToegangseweg 30
2771 XM Boskoop

Tel (010) 437 19 90
   
E-mail: info@quality-online.nl
Website: www.quality-online.nl
Vind ons met GoogleMaps
Google Maps